NFT Games

Axie Infinity

Axie Infinity is een op blockchain gebaseerd gamingplatform waarmee gebruikers samen games kunnen spelen en Axies kunnen uitwisselen. Het platform heeft ook een ingebouwde marktplaats waar gebruikers items en Axies kunnen kopen en verkopen.

Wat is Axie Infinity?

Axie Infinity is een product van Axie Partners, Inc., een dochteronderneming van Axie Global, Inc. Het bedrijf werd opgericht in 2016 en heeft zijn hoofdkantoor in de Verenigde Staten. Axie Infinity is een spel dat draait om het verzamelen en fokken van digitale wezens die bekend staan als axies. Er zijn veel verschillende soorten beschikbaar, elk met hun eigen unieke uitstraling en persoonlijkheid.

De Axie Infinity Marketplace: wat kun je kopen en verkopen?

De axie-marktplaats is een plek waar spelers axes kunnen kopen en verkopen. Het is een geweldige plek om nieuwe en zeldzame wezens te vinden, maar ook om degene te verkopen die je niet langer wilt.

Er zijn verschillende dingen die je op de markt kunt kopen en verkopen. Je kunt wezens, eieren, artikelen en zelfs diensten verhandelen. The sky is the limit als het gaat om wat je te bieden hebt!

Als je op zoek bent naar een specifieke Axie, dan is de marktplaats de beste plaats om deze te vinden. Je kunt zoeken op naam, type, zeldzaamheid of verkoper. Je kunt de resultaten ook filteren om alleen Axies weer te geven die momenteel te koop zijn of die onder een bepaalde prijs aangeboden worden. Je kunt ook zoeken naar specifieke items die je tijdens het verkennen hebt gevonden. Er is genoeg te ontdekken op Marketplace!

Axie Battles: hoe werken ze?

Axie Battles is een populaire game mode op het Axie Infinity-platform. Ze werken door twee spelers een axie te laten kiezen om tegen elkaar te vechten. De spelers kiezen vervolgens een aanval en starten het gevecht. De speler met de sterkste axie wint de strijd. Bij Axie Battles draait alles om het vinden van de beste combinatie van aanvallen en weten wanneer je ertussen moet schakelen. Axie Battles zijn uitdagend, maar met een beetje strategie kun je de beste worden!

Axie Infinty AXS tokens

Axie Infinity maakt gebruik van de Ethereum-blockchain om activa op te slaan. Deze activa staan bekend als NFT’s of Non-fungible tokens. In Axie Infinity kunnen spelers verschillende virtuele wezens, axies genaamd, bezitten en ertegen vechten.

Onlangs heeft Axie Infinity aangekondigd dat ze AXS-tokens gaan gebruiken als in-game valuta. AXS is een ERC20-token dat is gemaakt door het Axie Infinity-team. Het is ontworpen om te worden gebruikt voor transacties binnen het spel, zoals het kopen en verkopen van axies, het fokken van nieuwe axies en het deelnemen aan veilingen.

Het gebruik van AXS-tokens zal helpen om de gameplay-ervaring voor alle gebruikers van het spel te verbeteren. Het zal ook helpen om een sterke gemeenschap rond Axie Infinity op te bouwen.

Er zijn slechts 270.000.000 AXS tokens te bemachtigen in het spel op het Ethereum-platform. Door het AXS-token te bemachtigen, kan de deelnemer de voortgang van het spel sturen. Voor AXS-tokens kun je je Axies in het spel inwisselen of simpelweg verzamelen in het spel.

Het Axie-ecosysteem: wat valt er nog meer te ontdekken?

Axies zijn een nieuw soort digitaal bezit dat snel aan populariteit wint. Er zijn veel verschillende manieren om assen te verzamelen en te verhandelen, en het ecosysteem groeit nog steeds. Hier zijn enkele andere dingen die u met Axies kunt doen:

  1. Verzamel ze. Axies zijn er in veel verschillende soorten en maten, en er zijn veel verschillende soorten om te verzamelen. Sommige mensen verzamelen zelfs zeldzame of unieke Axies.
  2. Kweek ze. Je kunt met twee Axies, nieuwe Axies creëren. Dit kan een leuke manier zijn om nieuwe soorten te maken of om er een te krijgen die je wilt maar nog niet hebt.
  3. Speel spelletjes met ze. Er zijn veel spellen die je met je Axies kunt spelen, waaronder races, veldslagen en puzzels.

Conclusie

Kortom, Axie Infinity is een geweldige game waar iedereen van kan genieten. De Axie-community is vriendelijk en ondersteunend, en de ontwikkelaars werken constant aan het verbeteren van de game. Als je op zoek bent naar een plezierige en lonende ervaring, raad ik je ten zeerste aan om Axie Infinity eens te proberen.