NFT Games

The Sandbox

The Sandbox NFT Game is een van de meest populaire en innovatieve nieuwe virtuele wereld die een revolutie zal veroorzaken in hoe we games spelen. Je kunt je eigen 3D-omgevingen bouwen, ze bezitten en ze te kopen of verkopen via smart-contracten met Ethereum! Het spel laat je 3D terreinen en objecten maken met behulp van voxels. Voxels zijn net kleine kubussen die samengevoegd kunnen worden om welke vorm dan ook te creëren. Je kunt de munteenheid van het spel, SAND, gebruiken om land en voorwerpen die door andere spelers zijn gemaakt te kopen, verkopen of huren.

Met The Sandbox heb je volledige creatieve vrijheid en kun je elke ervaring creëren die je maar wilt. Je kunt bouwen

Hoe is The Sandbox ontstaan

In 2018 besloot Pixowl om hun succesvolle game The Sandbox in het blockchain ecosysteem onder te brengen. Ze wilden makers van user-generated content (UGC) games zoals Minecraft of Roblox een kans geven om geld te verdienen met wat ze maken.

Dankzij de nieuwe regeling kunnen mensen die niet zoveel technologische vaardigheden hebben, maar wel over veel creativiteit beschikken – of het nu kinderen zijn vanaf 8 jaar – visuals maken die niet alleen bedoeld zijn voor plezier, maar kan ze ook inkomsten opleveren.

De Sandbox is niet alleen een spel, het is een platform waar je jouw eigen spellen of ervaringen kunt creëren en delen met de community. Er zijn al veel door gebruikers gegenereerde spellen live op The Sandbox, en er komen er elke dag meer bij.

The Sandbox NFT ontstaan

The Sandbox tools

Het Sandbox blockchain gaming platform is een drie-in-een deal die gamers voorziet van alles wat ze nodig hebben om hun eigen user generated content te maken en te spelen. Dit bespaart je niet alleen geld, maar door het auteursrecht veilig te stellen via slimme contracten of zelfs door mensen gewoon meer controle te geven over wat er daarna mee gedaan wordt; er zijn geen grenzen!

The Sandbox VoxEdit

Voxels zijn de bouwstenen van 3D modellen. Met VoxEdit kun je snel prachtige creaties maken door deze vierkante pixels met gemak te manipuleren en combineren! Nu kun je je eigen werelden en personages tot leven brengen met The Sandbox voxel editor.

The Sandbox Marketplace

VoxEdit’s Sandbox is een nieuwe NFT marktplaats die gebruikers toelaat om hun creaties, gemaakt met de VoxEdit tool, te uploaden, publiceren en verkopen. Eerst geüpload naar IPFS voor gedecentraliseerde opslag van digitale activa, alvorens te worden geregistreerd op de blockchain als bewijs van eigendom. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat het actief stabiel is en verhandeld kan worden zoals elk ander traditioneel actief. Dit biedt echter veel meer mogelijkheden!

De Sandbox Gamemaker

Game Maker is een ongelooflijke tool waarmee je hele spellen kunt maken zonder enige codering! Je kunt alle assets, objecten en meer vinden in VoxEdit’s marktplaats. Eenmaal ingebouwd in je spel zijn ze exporteerbaar zodat andere spelers ze kunnen kopen of huren in The Sandbox Marketplace.

The Sandbox tokens

De Sandbox is dus een innovatief platform dat een revolutie teweeg zal brengen in de manier waarop we omgaan met onze omgeving en met elkaar. Het doet dit door het gebruik van verschillende tokens, die zo ontworpen zijn dat ze een circulaire economie creëren tussen alle soorten gebruikers: spelers, makers, curatoren, landeigenaren.

Sand: Het ERC-20 token dat binnen The Sandbox wordt gebruikt als basis voor alle transacties en interacties in het ecosysteem. Je kunt dit zien als de digitale valuta om items mee te kopen.

Land: Het digitale stuk vastgoed genaamd LAND is een gewaardeerd bezit in de metaverse. gekocht om het te vullen met games, activa en interactieve ervaringen; elk heeft zijn eigen waarde dankzij (deels) omdat ze worden ondersteund door blockchain-technologie op Ethereum ERC-721 tokens – bekend als niet fungibele items!

Assets: Assets zijn eigenlijk de objecten die gemaakt worden door spelers. Dit kan echt vanalles zijn, je kunt het zo gek niet bedenken. Deze objecten kunnen vervolgens weer worden verhandeld op de marketplace aan andere spelers.

Games: Games zijn de spellen die spelers hebben binnen The Sansbox. Dit kan van alles zijn, van eenvoudige arcadespelletjes tot volwaardige MMO’s! Deze spellen kunnen door de spelers zelf gecreëerd worden.

Conclusie

De Sandbox is een van de populairste metaverse spellen omdat het ongelooflijke mogelijkheden biedt om je creativiteit de vrije loop te laten. De 3D blokken in dit spel zijn ontworpen met een animatiefunctie waarmee je minigames kunt maken van deze NFT’s, waardoor ze perfect zijn voor gamers die hun winst nog meer willen vergroten! Start nu met het creëren van jouw eigen games en assets in The Sandbox en begin met het verhandelen hiervan.