NFT’s worden steeds populairder in de wereld van gaming. In dit artikel geven we een overzicht van de top 10 beste NFT games van dit moment. Van virtuele wezens die kunnen worden verzameld tot ruimtevaartuigen die kunnen worden opgebouwd. Deze NFT games bieden een unieke gameplay ervaring voor spelers die op zoek zijn naar het beste binnen de NFT’s wereld.

Axie Infinity NFT game logo

1. Axie Infinity

Axie Infinity is een van de populairste NFT games op het moment. In dit spel kun je kleine wezens, genaamd Axies, verzamelen, fokken en laten vechten. De Axies zijn uniek en hebben verschillende eigenschappen, wat het spel interessant maakt voor verzamelaars. Het spel heeft ook een educatief element, want spelers kunnen hun Axies laten werken op landbouwprojecten om cryptocurrency te verdienen.

2. CryptoKitties

CryptoKitties is een van de eerste NFT games die populair werd en nog steeds een van de meest populaire. Het spel is simpel: spelers kunnen virtuele katten verzamelen en fokken om nieuwe, unieke katten te creëren. De katten zijn allemaal NFT’s en kunnen dus op de markt worden verkocht of geruild. Het spel heeft ook speciale evenementen en uitdagingen om deel te nemen en prijzen te winnen.

3. Splinterlands

Splinterlands is een strategische kaartgame waarbij spelers digitale kaarten kunnen verzamelen en laten vechten tegen andere kaarten in online gevechten. De kaarten zijn NFT’s en hebben unieke vaardigheden en eigenschappen die kunnen beïnvloeden hoe goed ze presteren tijdens het gevecht. Spelers kunnen ook hun eigen decks maken en deze gebruiken om tegen andere spelers te spelen.

4. My Crypto Heroes

My Crypto Heroes is een role-playing game waarbij spelers historische figuren verzamelen en laten vechten in gevechten. De figuren zijn allemaal NFT’s en hebben unieke eigenschappen en vaardigheden. Spelers kunnen ook quests voltooien en speciale objecten verzamelen om hun team te versterken.

5. Decentraland

Decentraland is een virtuele wereld waarbij spelers NFT’s kunnen verzamelen die als stukjes land dienen. Spelers kunnen hun land gebruiken om op te bouwen, te ontwerpen en te verkopen. Het spel heeft ook verschillende steden en evenementen, waardoor spelers kunnen socializen en samenwerken.

6. Sorare

Sorare is een online fantasy soccer game waarbij spelers digitale kaarten kunnen verzamelen van echte voetballers en deze laten spelen in online wedstrijden. De kaarten zijn NFT’s en hebben unieke vaardigheden en eigenschappen die kunnen beïnvloeden hoe goed ze presteren tijdens de wedstrijden. Spelers kunnen ook hun eigen teams maken en deze laten spelen tegen teams van andere spelers.

Gods Unchained NFT game logo

7. Gods Unchained

Gods Unchained is een kaartspel waarbij spelers digitale kaarten kunnen verzamelen en laten vechten tegen andere kaarten. De kaarten zijn NFT’s en elke kaart heeft unieke vaardigheden en eigenschappen.

The Sandbox NFT Game logo

8. The Sandbox

The Sandbox is een virtuele wereld waarbij spelers hun eigen games, spellen en ervaringen kunnen maken en delen met andere spelers. Het spel biedt een uitgebreid toolset waarmee spelers hun eigen werelden, personages en objecten kunnen maken. De werelden, personages en objecten zijn NFT’s en kunnen worden verhandeld op de in-game marktplaats.

Alien Words NFT game logo

9. Alien Worlds

Alien Worlds is een blockchain-gebaseerd spel waarbij spelers digitale wezens, genaamd NFT’s, kunnen verzamelen en laten vechten tegen andere wezens. Het spel biedt ook verschillende planeten waar spelers kunnen landen en missies kunnen voltooien om nieuwe wezens en upgrades te verdienen.

10. Cryptovoxels

Cryptovoxels is een virtuele wereld waarin spelers NFT’s kunnen verzamelen die als landgoederen dienen. De spelers kunnen hun landgoederen verkopen, verhuren of gebruiken om op te bouwen en te ontwerpen. Het spel heeft ook verschillende steden en evenementen, waardoor spelers kunnen socializen en samenwerken.

Conclusie

Er zijn nog veel meer NFT games op de markt, dus dit is slechts een kleine selectie van wat er beschikbaar is. Wat voor jou de beste NFT game is, hangt af van wat je zoekt en wat je interesses zijn. Of je nu houdt van strategische kaartgames, rollenspellen of virtuele werelden, er is vast wel een NFT game die aan jouw wensen voldoet.